150745
Książka
W koszyku
Jadalne kwiaty / Małgorzata Kalemba-Drożdż. - Bielsko-Biała : Pascal, 2016. - 351, [1] strona : ilustracje ; 25 cm.
Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje, aromatyczne fiołki i dziki bez. Kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, ale doskonale... smakować. Jak je wykorzystać w kuchni jako ozdobę, aromatyczny dodatek, składnik potraw? Kilkadziesiąt prostych i pysznych przepisów na dania jak z bajki! źródło opisu: materiały wydawcy
Status dostępności:
Filia "Szamoty"
Brak informacji o dostępności: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce podtytuł: 178 przepisów na dania z kwiatów.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronie [351].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej