151162
Książka
W koszyku
W „Kuchni roślinnej” znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Status dostępności:
Oddział "Czechowice" Wypożyczalnia dla Dorosłych Nr 116
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (2 egz.)
Filia "Niedźwiadek"
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej