150849
Książka
W koszyku
(Jedzmy Zdrowo)
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę `bezpiecznych` składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!
Status dostępności:
Filia "Niedźwiadek"
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Glutenfrei kochen und backen : genussvoll essen ohne Weizen, Dinkel & Co
Uwaga ogólna
Liczbowanie s. wraz z okł.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej