151150
Brak okładki
Książka
W koszyku
Autorka Jadalnych kwiatów i Pysznych chwastów po raz kolejny zaskakuje potrawami z darów dzikiej natury! Tym razem proponuje niepowtarzalne przepisy na dania z drzew. Spróbuj marynowanych szyszek, bukowej nutelli czy lipowych lodów. Ugotuj brzozowe risotto, upiecz chleb z żołędzi i zrób keczup z głogu. Zaskocz swoich gości oryginalnymi daniami prosto z lasu. Otwórz się na nowe doznania i sprawdź, jak smakowite mogą być drzewa. źródło opisu: Wydawnictwo Pascal
Status dostępności:
Filia "Niedźwiadek"
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: To więcej niż książka kucharska, to kompendium - przewodnik dla wszystkich o zielonym sercu. Niektóre przepisy są swojskie, inne zaskakujące i pobudzajace wyobraźnię. Ta książka jest pełna nie tylko smaków, ale też tego, co lubię najbardziej - solidnej dawki wiedzy. Klaudyna Hebda, autorka bloga klaudynahebda.pl.
Podtytuł z okładki.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronie 350.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej